Nyt fra bryggeriet

Direktøren kigger på ny bil

Skrevet d. 17/11-2010
Brygmestrene Jette og Lasse har været i Tyskland til bryggerimesse. I den anledning fik Direktøren lejlighed til at kigge på ny firmabil.

firmabilDerfor øl

Idéen til bryggeriet starter på en IT konference i San Fransico, hvor Miracles to direktører er på besøg hos mikrobryggeriet Anchor Steam Beer. Her beslutter de, at hvis Anchor Steam Beer kan brygge øl, så kan Miracle også.

Miracle Breweries brygger i dag portioner á 600 liter øl ad gangen, og leverer blandt andet øl til den lokale kro i Oure på Fyn.

Derudover holder vi brygdage for vores kunder, der kan besøg os fx og brygge deres eget øl, som led i teambuilding eller som optakt til firmaarrangementer.

beerCage

Begyndelsen

Bryggeriet startede produktionen i foråret 2005. Forinden var gået mere end et år med projektering, udvælgelse af leverandører og en større renovering af stalden. For ikke at tale om indhentelse af div. godkendelser fra myndighederne.

Men fra efteråret 2004 gik det stærkt med at få bygningerne sat i stand. Og lige efter jul gik vi i gang med at indstallere bryggeriet.

I maj 2005 havde den officielle indvigelse af bryggeriet. Den første rigtige forårsdag. En pragtfuld dag med med mere 200 gæster, der var taget til Vejstrup for at fejre dagen med alle medarbejderne i Miracle.

 

Billede1 Billede2 Billede3

 

Matrialer Råvarer
vibrygger Miracle øl